Home » Sport » Fotbal » Adrian Mititelu : “Vă spun că 100% vom reveni în fotbal anul acesta”

Adrian Mititelu : “Vă spun că 100% vom reveni în fotbal anul acesta”

loading...
Share on Facebook19Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Adrian Mititelu așteaptă verdictul în dosarul dezafilierii Universității Craiova. Între timp face planurile pentru reveniea fostului club Universitatea Craiova în fotbalul românesc. Prezent la Curtea de Apel București unde a avut loc un nou termen în dosar, Mititelu s-a declarat încrezător că procesul se apropie de final. Mai mult acesta spune că au fost admise noi probe. “Termen 5 aprilie! Au fost administrate înregistrările ambientale și video! Sala de judecata s-a cutremurat! Procesul este pe final!”, a scirs Adrian Mititelu pe pagina de facebook.

După ce Tribunalu București i-a dat câștig și despăgubiri de peste 220 milioane de euro, Mititelu deja și-a făcut planurile pentru revenirea în fotbal și deja a stabilit data la care noul lot va fi convocat. “Vă spun că 100% vom reveni în fotbal anul acesta. Financiar nu va fi greu pentru că vor răspunde FRF, LPF, Sandu și Dragomir. Și poate și cluburile. După proces, cred că Instanța va face dreptate și va acorda despăgubirile necesare pentru a reconstrui clubul. E foarte simplu. Deja lucrez la identificarea unor jucători. Am și niște variante de antrenori. Totul e pus pe hârtie pentru că acum nu am bani ca să fac vreun pas. Când se dă sentința, totul trebuie să fie pregătit. Am stabilit data reunirii. Lotul se va reuni pe 1 iulie 2017. O să numesc un antrenor care va fi cel mai potrivit”, a declarat Adrian Mititelu pentru gsp.ro.

ISTORICUL DEZAFILIERII U CRAIOVA

În 2013, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost trimişi în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie, în dosarul privind dezafilierea echipei de fotbal Universitatea Craiova. Cei doi au fost acuzați de abuz în serviciu și trafic de influență.

Membrii Comitetului Executiv al FRF care au votat dezafilierea Universităţii Craiova în 2011 au fost trimişi în judecată pentru abuz în serviciu. Aceştia i-ar fi adus lui Adrian Mititelu un prejudiciu de 15.800.000 lei.

loading...

Componența Comitetului care a votat dezafilierea Universității, pe data de 20 iulie 2011: 

1. Mircea Sandu – președinte FRF (a semnat)
2. Dumitru Dragomir – primvicepreședinte FRF (nu a semnat)
3. Octavian Goga – vicepreședinte FRF (a semnat)
4. Marius Stan – reprezentant al cluburilor din Liga I (a semnat)
5. Cornel Şfaiţer – reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (nu a semnat)
6. Marian Rusen – reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (a semnat)
7. Ștefan Stana – reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
8. Cristi Bobar – reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
9. Paul Costas – reprezentant al cluburilor de copii și juniori (a semnat)
10. Marian Palarie – reprezentant al cluburilor de fotbalul feminin (a semnat)
11. Vasile Avram – președinte CCA (nu a semnat)
12. Sorin Ţerbea – reprezentantul cluburilor de fotbal în sală (a semnat)

 

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*