Home » Politica » Politica Craiova » ALDE CRAIOVA: MULTUMIM, MAJESTATE!

ALDE CRAIOVA: MULTUMIM, MAJESTATE!

Share ...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0

Anisoara Stanculescu, Presedinte ALDE Craiova: ”Lecția de viață a Regelui Mihai I trebuie să fie prilej de reflecție pentru toți cei care activăm în spațiul public. Propunem ca Universitatea din Craiova să poarte numele REGELE MIHAI I”

 

ALDE Craiova își exprimă omagiul membrilor și simpatizanților săi Majestății Sale defuncte, Regele Mihai I al României.

Este un moment trist pentru noi toți, moment în care ar trebui să medităm la lecția de sacrificiu, onoare și caracter pe care Majestatea sa ne-a oferit-o prin întreaga sa viață.

ALDE Craiova consideră că întoarcerea definitivă a Regelui Mihai în țara pe care a iubit-o cu modestie și conștiință este o obligație pentru toți cei care activăm în spațiul public.

Lucrurile și oamenii care ne unesc, între care Majestatea Sa cu precădere, au mai mare importanță decât lucrurile și oamenii care ne despart.

Cu acest gând ar trebui să intrăm în Anul Centenarului dacă dorim să construim un viitor pentru țara noastră comună.

ALDE Craiova mulțumește Majestății Sale pentru lecția de istorie unică pe care a predat-o poporului său aproape un veac.

Mulțumim deasemenea Majestate pentru cele două Decrete Regale din 1947 prin care ați înființat Universitatea din Craiova și Filarmonica din orașul nostru.

ALDE Craiova propune autorităților locale ca Universitatea din Craiova să poarta numele REGELE MIHAI I.

Drum bun, Majestate! Dumnezeu să te țină în dreapta sa!

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Dacă v-a placut acest articol, va invitam sa va alaturaţi, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook..
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Povestea dramatica de viata a lui Alina Ciucu , tanara din Ostroveni ucisa la metrou

Alina Ciucu, tânăra de 25 de ani din localitatea doljeană Ostroveni, ucisă în staţia de metrou Dristor, ajunsese în adolescenţă...

Închide