Home » Politica » Politica Dolj » ALDE DOLJ: FARA TAXE CARE AFECTEAZA ECONOMIA SI SPIRITUL DE INITIATIVA

ALDE DOLJ: FARA TAXE CARE AFECTEAZA ECONOMIA SI SPIRITUL DE INITIATIVA

loading...
Share on Facebook16Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

ALDE DOLJ: FARA TAXE CARE AFECTEAZA ECONOMIA SI SPIRITUL DE INITIATIVA

Deputat Ion Cupa, presedinte ALDE Dolj:” Punctul de vedere al ALDE a fost corect: fără formule fiscale care să anuleze cota de 16%, fără taxe nefundamentate și nedezbătute”

 

ALDE  a susținut de la bun început în fața partenerilor din Coaliția de guvernare că ruperile de ritm în aplicarea unei fiosofii fiscale creează mai multe pagube decât beneficii.

Este bine că rațiunea a învins și că nu vor fi introduse acum taxe  precum cea de solidaritate și impozitul pe gospodărie. Ele ar fi bulversat economia și mediul de afaceri.

Orice inițiativă de introducere a unor taxe, de lansare  a unor schimbări fundamentale în politica fiscală a statului presupune nu doar simulări ci o dezbatere serioasă cu opinia publică, cu părțile interesate. Cetățenii trebuie să sșie ce se va întâmpla cu banii colectați din eventualele noi taxe, care va fi destinația lor. În societățile civilizate astfel de dezbateri se întind uneori chiar și pe parcursul mai multor ani de zile.

Atragem atenția celor care continuă să agite steagul iminenței acestor taxe să renunțe la acest lucru. Decizia politică este clară:

Impozitul pe gospodărie nu va fi introdus într-un mediu social total nepregătit pentru acest lucru. Taxa de solidaritate prin care s-ar supraimpozita anumite salarii este inoportună.

ALDE își dorește o Românie cu o clasă de mijloc puternică, iar acest lucru nu se poate face punând un zid în fața inițiativei celor care doresc să muncească mai mult  pentru a câștiga mai bine.

                               BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*