Home » Politica » Politica Dolj » ALDE DOLJ: LEGEA PREVENTIEI ESTE ADOPTATA IN REGIM DE URGENTA

ALDE DOLJ: LEGEA PREVENTIEI ESTE ADOPTATA IN REGIM DE URGENTA

loading...
Share on Facebook5Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Victor Gogonea, secretar general ALDE Dolj:Autoritățile locale ar trebui să ia măsuri din timp pentru promovarea conținutului acestei legi”

 

Una din principalele promisiuni electorale făcute de ALDE, Legea Prevenției, este pe ultima sută de metri pentru intrarea ei în vigoare. Legea a fost adoptată de Senatul României, urmând a fi adoptată și de către Camera Deputaților ca și for decizional.

Această lege va veni în întâmpinarea  nevoilor de dezvoltare ale tuturor agenților economici, în special a celor mici și mijlocii care nu au întotdeauna capacitatea de a internaliza legislația de specialitate și obligațiile ce le revin.

Conform legii, nicio firmă nu va mai fi sancționată de la prima abatere. Autoritățile de control sunt obligate să facă în primul rând informare și îndrumare și abia apoi, după o perioadă de conformare de 90 de zile (în care agentul economic trebuie să își rezolve neregulile) firmele pot fi amendate.

loading...

Considerăm că pe lângă măsurile care vor fi luate la nivelul ministerelor privind popularizarea prevederilor acestei legi (note de informare, platforme online etc.) se impune ca și autoritățile județene și cele locale să ia măsuri similare pentru ca într-un timp cât mai scurt această lege să fie bine cunoscută de toți cei interesați.

 

                              BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*