Home » Politica » Politica Dolj » ALDE Dolj: MEDICII DE FAMILIE AU TOATA SUSȚINEREA NOASTRA

ALDE Dolj: MEDICII DE FAMILIE AU TOATA SUSȚINEREA NOASTRA

loading...

Victor Gogonea, Secretar general ALDE Dolj:” La problemele sesizate de către medicii de familie în Craiova și în toată țara trebuie găsite soluții durabile, pe termen lung”

 

ALDE consideră că toate revendicările medicilor de familie sunt legitime și trebuie rezolvate cât mai repede cu putință. Nu ne putem permite să pierdem ca tară un număr și mai important de medici în condițiile în care și așa avem un deficit de medici în general și în special o lipsa mare de medici de familie în zonele defavorizate, rurale mai ales.

Acest lucru este evident și în județul nostru unde unităţile spitaliceşti  au un deficit de medici de 25%, iar  15% este deficitul de personal pe asistenţă medicală.

Apreciem că trei măsuri principale se impun pentru ca activitatea medicilor de familie să intre într-o minima normalitate: reducerea birocrației (medicii de familie sunt puși în situația de a se ocupa mai mult de hârtii decat de pacienți), creșterea venitului cabinetelor medicale de familie(un nou contract cadru), creșterea fondurilor alocate funcționării cabinetelor.

Ne exprimăm speranța că deschiderea arătată de premier față de problematica medicilor de familie se va finaliza cu măsuri concrete.

ALDE, prin liderii sai la nivel național vor sustine într-o Coalitie si în guvern accelerarea rezolvării revendicărilor medicilor de familie

 

                                    BIROUL DE PRESA ALDE DOLJ

Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Karate : Sportivii craioveni medaliati la Europenele de Karate Shotokan din Cehia

Karateka de la cele 3 cluburi din Bănie, CS Universitatea Craiova, LPS Petrache Trişcu şi CS Bushi Craiova, au câştigat...

Închide