Home » Politica » Politica Dolj » ALDE DOLJ: NU RATAȚI ACEASTA SANSA, DOMNULE GIUGEA!

ALDE DOLJ: NU RATAȚI ACEASTA SANSA, DOMNULE GIUGEA!

loading...

Deputat Ion Cupă, președinte ALDE Dolj:” Prin declarația făcută la adresa ALDE Dolj, Deputatul Giugea devine o ilustrare perfectă a stării de ebrietate politică în care au ajuns liderii PNL, inclusiv cei de  la Dolj ”

Observăm că liderii Partidului Nimic Liberal Dolj țin cu tot dinadinsul să coboare în mocirlă competiția politică locală.

La finalul săptămânii trecute, deputatul Nicolae Giugea a afirmat că „ALDE, la nivelul județului, nu este un partid, este o râmă care nu are ochi, nu are cap și care se mișcă lovindu-se de unii și de alții”.

Este regretabil pentru un om cu părul alb, care a îndeplinit atâtea funcții  să aibă o astfel de reacție atât de departe de onoarea  statutului său public.

”Prin această declarație  suburbană a  ”domnului”  Nicolae Giugea, făcută la adresa noastră, a celor din ALDE Dolj, liderii PNL Dolj 5-au dat încă o dată examenul de bun simt public, examen pe care l-au ratat fără drept de apel. Nu voi intra în astfel de dispute insane, în care argumentele sunt înlocuite cu etichete viscerale, rod al unei gândiri patologice”.- a declarat deputatul Ion Cupă, președintele ALDE Dolj.

Punem această tulburare a domnului Giugea pe  seama supărării că PNL Dolj este părăsit de tot mai mulți membri importanți care înțeleg că ALDE este casa liberalismului.

De aceea și acord  o șansă ”colegului” meu de Parlament, ”domnului” Giugea de a înțelege că a greșit și de a ne determina astfel să ridicam ghilimelele din eventualele referiri viitoare la adresa dânsului. Îi aștept neîntârziat scuzele publice, nu atât față de mine, cât mai ales față de miile de membri ai ALDE Dolj care sunt foarte, foarte supărați pe acest gest necugetat” – a precizat președintele ALDE DOLJ

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Fotbal : Mihai Rotaru vrea sa foloseasca numele de „Universitatea” pe tricouri

Odata cu pierderea recursului de catre Adrian Mititelu ,  Mihai Rotaru crede ca a castigat dreptul de folosinta a numelui...

Închide