Home » Politica » Politica Craiova » ALDE DOLJ: NU VREM DESFIINTAREA PILONULUI II DE PENSII

ALDE DOLJ: NU VREM DESFIINTAREA PILONULUI II DE PENSII

loading...
Share on Facebook6Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Anișoara Stănculescu, președinte ALDE Craiova: ”Guvernarea din care ALDE face parte nu va lua decizii pe baza zvonurilor și speculațiilor ”

 

Ne exprimăm încrederea că românii știu să facă diferența între zvonuri și decizii bazate pe analize realiste în beneficiul lor. Nu este adevărat că vrem să desființăm pilonul II de pensii, nu este adevărat că vrem să luam bani de acolo, ”pentru a putea plăti pensii, salarii  majorate și pensii speciale”.

Contribuțiile românilor la pilonul II de pensii nu vor fi în niciun fel afectate. Ceea ce este deja acolo, rămâne acolo.

Cerem răspândacilor de panică nejustificată să înceteze cu decredibilizarea oricărei propuneri de analiză a politicilor publice venite din partea Guvernului. Toate aceste zvonuri alarmiste nu au  nicio fundamentare. Cei care alimentează asemenea zvonuri dau dovadă de iresponsabilitate față de români.

Discuțiile cu privire la pilonul II de pensii sunt la nivel de analiză. Acestă analiză este una care vizează exclusiv interesul și siguranța cetățenilor.

loading...

Nu se va lua nicio decizie care să afecteze contribuțiile pe care românii le-au făcut până în acest moment. Nu a fost luată nicio decizie. Sub nicio formă nu există ideea desființării sau marginalizării pilonului II de pensii.

Preocuparea noastră este aceea de a oferi românilor alternative care să contribuie la creșterea, acum și în viitor, a nivelului de trai.

Vom lua decizii nu în funcție de presiuni, ci în urma dialogului și dezbaterii publice pe bază de argumente, cu toți cei interesați cu adevărat de subiectele de pe agenda guvernării.

 

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*