Home » Politica » Politica Dolj » ALDE DOLJ: ORGANIZATIA DE FEMEI A ALDE DOLJ A SARBATORIT O CENTAGENARA SI A PREMIAT DOI FRATI MERITUOSI LA INVATATURA

ALDE DOLJ: ORGANIZATIA DE FEMEI A ALDE DOLJ A SARBATORIT O CENTAGENARA SI A PREMIAT DOI FRATI MERITUOSI LA INVATATURA

loading...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page
ALDE DOLJ: ORGANIZATIA DE FEMEI A ALDE DOLJ A SARBATORIT O CENTAGENARA SI A PREMIAT DOI FRATI MERITUOSI LA INVATATURA

ALDE DOLJ: ORGANIZATIA DE FEMEI A ALDE DOLJ A SARBATORIT O CENTAGENARA SI A PREMIAT DOI FRATI MERITUOSI LA INVATATURA

Anisoara Stanculescu, presedinte OFLDE Dolj: ”Cred că oameni ca doamna Stana Nicolae ar trebui să fie surse de motivație pentru noi toți ”

Așa cum a promis, Organizația de Femei a ALDE Dolj continuă să promoveze în spațiul public valori,  oameni și idei care pot constitui exemple demne de urmat și surse de motivație pentru comunități întregi de oameni, fie ele sociale sau profesionale.

Reprezentantele OFLDE, organizație condusă de Anișoara Stănculescu, fostul candidat al ALDE la primăria Craiovei, s-au aflat astăzi la Caraula unde au sărbătorit-o pe doamna Stana Nicolae, care a împlinit respectabila vârstă de 103 ani.

Reprezentantele ALDE Dolj i-au cântat doamnei Stana ”LA MULȚI ANI” și i-au oferit un tort aniversar. Centagenara  le-a mulțumit și le-a sfătuit să aibă tot timpul grija la sănătate, sugerându-le că echilibrul și cumpătarea în viață sunt secrete ale longevității.

Tot astăzi la Caraula, doamnele din OFLDE DOLJ au premiat cu rechizite și un tort sub formă de carte, doi frați foarte buni la învățătură, proveniți dintr-o familie monoparentală – Marius Ghionea, nota 9,90 la evaluarea națională și Ionela Ghionea – 9,03 la bacalaureat, copii crescuți doar de tatăl lor, domnul Florin Ghionea, un om care merită tot respectul nostru.

loading...

ALDE Dolj, prin organizațiile de tineret și femei vor continua acest demers de a prețui, fie și prin gesturi simbolice, oameni care trebuie să fie cu adevărat mândria Doljului  și a doljenilor.

 

                 BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Va prezentam si o galerie foto de la aceste actiuni ale ORGANIZATIEI DE FEMEI A ALDE DOLJ

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*