Home » Politica » Politica Dolj » ALDE DOLJ: RAMANEM UN PARTID DESCHIS PENTRU TOTI ROMANII

ALDE DOLJ: RAMANEM UN PARTID DESCHIS PENTRU TOTI ROMANII

loading...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Deputat Ion Cupă, președinte ALDE Dolj:  ”Toți cei care împărtășesc valorile și programul politic ale ALDE sunt bineveniți în rândurile noastre ”

 

Preocuparea unor parlamentari ai PNL dar și a altor reprezentanți naționali și locali ai săi față de degringolada din acest partid este legitimă.

Înțelegem că sunt membri PNL care nu mai acceptă decuplarea partidului de la valori și practici liberale și care nu sunt de acord cu strategia actualei conduceri, de incendiere a tot ceea ce vine din partea guvernului.

PNL și-a pierdut caracteristicile liberale, iar în ultimii ani a fost partidul care a aplaudat și încurajat acțiunile instituțiilor de forță. Este limpede că acest partid devine tot mai mult o formațiune politică pusă în slujba unui grup de oameni, care apără mai degrabă instituțiile de forță decât drepturile românilor.

loading...

Avem semnale că sunt reprezentanți ai PNL, parlamentari și neparlamentari care doresc să facă o opțiune individuală de apropiere de ALDE. Vom vedea în perioada imediat următoare dacă aceste semnale se vor confirma în acțiuni concrete.

În măsura în care acești oameni asumă valorile și obiectivele noastre, ei sunt bineveniți în structurile noastre. ALDE rămâne un partid deschis tuturor românilor.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*