Home » Politica » Politica Dolj » ALDE DOLJ: STATUL ROMAN TREBUIE SA SPRIJINE PRODUCATORUL ROMAN

ALDE DOLJ: STATUL ROMAN TREBUIE SA SPRIJINE PRODUCATORUL ROMAN

loading...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Cristian Marius Tuta, Vicepresedinte ALDE Dolj: ”Susținem implicarea statului pentru a sprijini activitatea de export a producătorilor români”

 

Marea problemă a producătorului român, fie el de produse agricole, legumicole sau zootehnice este valorificarea la un preț corect a roadelor muncii sale. Excepțiile de succes, mai ales în valorificarea producției la export, pot fi numărate pe degetele de la mâini.

Găsirea unei formule de companie de stat care să aducă mai multă eficiență și competitivitate în relațiile de import-export este binevenită. Ar fi o cheie importantă a dinamizării comerțului de produse românești pe piețele externe.

Este nevoie de un sistem inteligent integrat de armonizare a cererilor de produse românești și de onorare a acestor cereri prin dezvoltarea unei capacități performante de preluare a produselor agricole și legumicole și zootehnice.

loading...

Este păcat să pierdem atâtea oportunități și în Vest, dar mai ales pe piețele mari din Golf și China de unde vin solicitări masive de produse agricole și zootehnice românești (oi, miei, vite, carne de porc, etc).

Prin crearea unei companii naționale cu rol de liant între producătorii români și solicitările externe s-ar rezolva o problemă importantă de randament economic și de motivare a fermierilor și agricultorilor români. Pe de altă parte, partenerii externi ar avea o garanție că angajamentele privind onorarea cererilor vor putea fi respectate.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*