Home » Politica » Politica Craiova » Alexandru Dinita Sorescu , Presedinte PNR Craiova : Despre stadion doar Olguta si Radu Preda au vizitat santierul. Domnul Genoiu tinea umbrela

Alexandru Dinita Sorescu , Presedinte PNR Craiova : Despre stadion doar Olguta si Radu Preda au vizitat santierul. Domnul Genoiu tinea umbrela

loading...

Alexandru Dinita Sorescu , Presedinte PNR Craiova

PNR Craiova organizeaza un turneu de tenis de camp numit „Cupa PNR” care are loc pe 29 si 30 iulie la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din strada Brestei nr.156. Cupa PNR are si un eveniment pe facebook iar daca doriti sa va inscrieti vizitati acest link !

Cu aceasta ocazie am stat de vorba cu Presedintele PNR Craiova , Alexandru Dinita Sorescu care ne-a raspuns la cateva intrebari :

Jurnal de Craiova : Ce face in aceasta perioada PNR Craiova , avand in vedere ca pe scena politica nu sunt prea multe miscari ? Ce noutati aveti sa ne aduceti si care este strategia pentru urmatoarea perioada ?

Alexandru Dinita Sorescu : În această perioadă PNR Craiova desfășoară diverse acțiuni și organizează evenimente. Mai exact, weekendul trecut ne-am deplasat în Satul Ciutura si am ajutat cu alimente, hainute si jucării o familie cu 7 copii. Pe lângă aceasta familie am ajutat cu alimente și o bunicuta si pe nepoata ei de 23 de ani care are un handicap locomotor si nu se poate deplasa. În prima jumătate a lunii septembrie continuăm campania „Arată ca îți pasă” si vom dona sânge iar banii strânși vor ajunge la un grup muzical intitulat „Prințesele cu fluturi”, care interpretează muzica medievala, pentru a putea să cumpere instrumente muzicale. Pe langa actuni am organizat Turneul de Tenis PNR care se va desfășura în perioada 29-30 iulie 2017. Pe plan politic, ne dezvoltăm în ceea ce priveste numărul de membrii si începem selecția pentru cei care vor candida la alegerile europarlamentare din 2019. În această perioadă avem în vedere dezvoltarea partidului la nivelul Județului Dolj. Dorim sa înființăm câteva organizații în județ în viitorul cat mai apropiat, iar mai apoi Filiala PNR Dolj. Cei care vor contribui la aceste lucruri sunt, bineinteles, membrii organizației PNR Craiova.

Jurnal de Craiova : In campania electorala a-ti facut unele promisiuni , se respecta si acum chiar daca rezultatul nu a fost cel care va asteptati ?

Alexandru Dinita Sorescu : În campania electorală candidatul PNR la funcția de primar al Craiovei, Domnul Vicepresedinte PNR Preda – Nica Sorin nu a făcut promisiuni. Singura promisiune a lui este că nu va fi primarul din birou ci va fi primarul dintre oameni. Va fi alături de ei. De ce nu a făcut promisiuni? Pentru că asa cum a spus si el, promisiunile facute în campania electorală sunt minciuni. Niciun candidat n-ar trebui să facă promisiuni în campanie. De ce? Pentru că nimeni nu va ști cu exactitate ce proiecte vor fi in desfășurare, care va fi situația la momentul potrivit, ce buget va fi alocat, care vor fi prioritățile la acel moment ale orașului. Putem vorbi despre proiecte, dar nu despre promisiuni. Ca să nu mai punem la socoteală faptul că oamenii s-au săturat de promisiuni. Proiectele si ideile pe care le avem cu privire la orașul Craiova rămân aceleași. Faptul că rezultatul alegerilor nu a fost pe măsură asteptarilor nu ne face să renunțăm la proiectele noastre. Din contră, ne ambiționează si mergem inainte.

Jurnal de Craiova : Despre turneul de tenis ce ne puteti spune ? A cui a fost initiativa si unde se va desfasura ?

Alexandru Dinita Sorescu : Turneul de tenis l-am organizat din dorința de a promova sportul, mișcarea, activitățile în aer liber. Inițiativa a fost a domnului Vicepresedinte PNR, Preda Nica Sorin. Se va desfășura in perioada 29-30 iulie 2017 pe terenurile Facultății de Educație Fizica si Sport din Craiova.

Jurnal de Craiova : Daca facem un bilant la ce sa intamplat de la alegeri si pana acum , cum caracterizati prestatia administratiei locale cu privire la stadion si Water Park ?

Alexandru Dinita Sorescu : Administrația locală a moștenit aceste proiecte împreună cu problemele specifice fiecărui proiect. Cât despre stadion doar Olguța și Radu Preda au vizitat șantierul. Domnul Genoiu ținea umbrela. Vreau să văd proiecte inițiate de domnul Primar Genoiu duse la bun sfârșit și atunci putem critica sau aprecia „prestația”. Cât despre Water Park totul este în ceață, nici administrația locală actuală nu știe unde se află.

Jurnal de Craiova : Sunteti in cautare de noi membri , care sunt conditiile pentru care cei interesati pot ajunge la dumneavoastra in partid ?

Alexandru Dinita Sorescu : Cei care doresc să se înscrie la noi în partid trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să nu fi fost membrii in alte două partide distincte. Nu se ia în calcul daca un partid din care a făcut parte o persoană a a fost absorbit sau a fuzionat cu alt partid. Nu este traseism politic și deci se considera ca persoana respectivă a fost înscrisă intr-un singur partid. A doua conditie: să nu fi avut functie de conducere. A treia conditie: să nu fi fost membru în alt partid ultimii 7 ani. Iar la această condiție nu se ia în calcul daca o persoana a fost înscrisă fără acordul său, dacă a inscrisa de mama, tata, fratele etc. sau dacă s-a intamplat ceva similar. Si ultima conditie: să nu fost urmărit penal. Astea sunt condițiile pentru înscriere dar pentru a fi validată înscrierea mai trebuie îndeplinit un lucru. PNR solicita plata cotizatiei la înscrierea in partid in avans, pe 1 an de zile. Si asta din două motive: Unul pentru că ne susținem singuri din punct de vedere financiar. Si al doilea motiv este că acest fapt, de a solicita cotizația in avans, reprezintă un prim filtru pentru noii membrii. Îți dai seama că cine plătește cotizația dorește să facă ceva, să se implice. În momentul respectiv proiectul Noua Românie devine si proiectul lui. Sunt multi oameni neserioși iar noi avem nevoie de oameni care se implică, nu ne dorim membri fictivi. Cotizația este în cuantum de 5 lei pe lună, 60 de lei pe an. Cred că este cea mai mică cotizatie dintre toate partidele politice din România

Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Fotbal : Un fost antrenor al CS Universitatea Craiova are argumente pentru o surpriza uriasa

In joia mare a fotbalului romanesc va fi mare sarbatoare la Severin. CS Universitatea Craiova intalneste o forta a fotbalului...

Închide