Home » Actualitate » Educatie » ALGORITMIADA 2017 Runda Finala la Colegiul National “Fratii Buzesti”

ALGORITMIADA 2017 Runda Finala la Colegiul National “Fratii Buzesti”

loading...
Share on Facebook14Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Vineri, 3 noiembrie, ora 11.00 la Colegiul National “Fratii Buzesti”, are loc festivitatea de deschidere a concursului national de informatică „Algoritmiada” organizat de Colegiul National “Fratii Buzesti” ca parte a manifestărilor ocazionate de sărbătorirea a 135 de ani de la înfiinţare. Festivitatea de premiere este sâmbătă 4 noiembrie, ora 18!

Algoritmiada este cel mai puternic concurs online de informatică din România, care se încheie anual cu Runda Finală, în care primii clasați se întâlnesc față în față.

Concursul este găzduit de infoarena.ro, locul de formare și de pregătire pentru majoritatea olimpicilor internaționali ai României.

În acest an competiția s-a organizat pe două secțiuni:
JUNIORI
pentru elevii de gimnaziu și cei de liceu care tocmai încep informatica;

SENIORI
pentru elevii de liceu, studenti, pasionați;

Majoritatea calificaților la runda finală sunt actuali sau foști laureați ai Olimpiadelor Naționale, Membri ai Lotului Național de Informatică, Olimpici Internaționali.

Comisia de concurs este alcătuită din membri ai echipei Infoarena, olimpici internaționali ai României.

loading...

Există o tradiție a participării elevilor buzeșteni la Finala Algoritmiada, și dorim să îi amintim aici pe cei care au reușit în anii trecuți:
Alexandru CAZACU, Mihai POPA, Alexandru MURTAZA, Mihai NIȚU, Denis MITĂ, Bogdan IORDACHE, Alexandra UDRIȘTOIU, Emanuel DICU.

Ediția din acest an găsește mai mulți reprezentanți de-ai noștri calificați la finală:
Vlad CIUPERCEANU, Ruxandra NANU, Radu NICOLAE, Emanuel DICU, Alexandra UDRIȘTOIU. De asemenea este calificată eleva Alexandra Mihaela NICOLA de la Școala numarul 18 “Sfântul Dumitru”.

Ne bucurăm foarte mult și de calificarea în finală a foștilor noștri elevi: Bogdan IORDACHE, absolvent 2017 și Mihai NIȚU, absolvent 2014.

În calitate de gazdă, școala noastră va fi reprezentată și de următorii elevi, invitați:
JUNIORI
Vlad Țigănilă, Liviu Moanță, Anda Ionică, Mihaela Cismaru, Robert Truță, Mircea Bînă, Alexandru Pera.

SENIORI
Robert Lincă, Mircea Radu, Bogdan Cîrceanu, Andrei Dragomir, Cristian Osiac, Bogdan Piele, Ovidiu Badea, Mihnea Duican, Alexandru Oprea.

Responsabil catedră,
Prof. Marius Nicoli
Director,
Prof. Carmen Lucia Ștefănescu

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*