Home » Administratie » Administratie Craiova » Baragan Stelian este noul viceprimar al Craiovei

Baragan Stelian este noul viceprimar al Craiovei

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page
Baragan Stelian este noul viceprimar al Craiovei

Baragan Stelian este noul viceprimar al Craiovei

Ceea ce am spus acum cateva saptamani in ziarul nostru online este acum oficial : Baragan Stelian este noul viceprimar al Craiovei . In sedinta Consiliului Local al Craiovei , Baragan Stelian a primit votul de incredere pentru funcția de Viceprimar al Municipiului Craiova .

Pe o retea de socializare noul viceprimar a spus : „Astăzi, am primit votul de încredere pentru funcția de Viceprimar al Municipiului Craiova. Mulțumesc Partidului Social Democrat Dolj și Domnului Președinte Claudiu Manda, pentru încrederea acordată. Această funcție mă onorează și mă responsabilizează în egală măsură.”

loading...

Sa ii uram succes noului viceprimar si sper ca in viitor sa ne acorde si un interviu ziarului nostru online .

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume ! De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verification: 405dde8e8be26555