Home » Sport » Baschet » Baschet : Echipa de baschet masculin a S.C.M. „U” Craiova s-a reunit în aceasta seara

Baschet : Echipa de baschet masculin a S.C.M. „U” Craiova s-a reunit în aceasta seara

Share on Facebook15Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Echipa de baschet masculin a S.C.M. „U” Craiova s-a reunit în această seară la Sala Polivalentă în vederea pregătirii noului sezon competiţional.

La prima şedinţă de pregătire, antrenorul Yoram HADAR a avut la dispoziţie următorii jucători: Earl WATSON, Jamar SAMUELS, Nicholas NOVAK, Cristopher GREENE, Ivan SIRISCEVIC, Vlad ȘOLOPA, Iulian ORBEANU, Maxim KIKOS, Ionuț BERCEANU şi Tudor FOMETESCU.

Yoram HADAR, antrenor S.C.M. Craiova:

loading...

„Am ales SCM Craiova pentru că este un proiect care m-a atras și unde știu că baschetul este foarte iubit. Mă bucur că am ales Craiova, este un oraș frumos cu interes pentru baschet și spectacol, cu fani, de care avem nevoie și îi așteptăm permanent să fie alături de noi. Îi asigur că vom face tot posibilul să îi mulțumim.”

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume ! De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verification: 405dde8e8be26555