Home » Sport » Alte Sporturi » Box : Debut cu dreptul ca antrenor pentru Sorin Pantera Tanasie la Campionatele Nationale

Box : Debut cu dreptul ca antrenor pentru Sorin Pantera Tanasie la Campionatele Nationale

loading...

Pentru Sorin Pantera Tanasie debutul ca antrenor de box este unul cu dreptul dar nu doar cu un elev .

Astazi la Campionatele Nationale ,care se desfasoara la Targu Jiu, Sorin Pantera Tanasie a pornit intr-o alta etapa a sportului si anume cea de antrenor . Primul elev care a urcat in ring , a fost Alfaris Marwan care a boxat impotriva celor de la Olimpia Bucuresti iar scorul a fost unul foarte bun : CSM-Craiova vs. Olimpia Bucuresti 4 – 1 .
Ca totul sa fie extraordinar celalalt elev , Sorin Sticlan a boxat impotriva celor de la Box Club Gheorghe Simion iar scorul a fost unul bun : CSM-Craiova vs. Box Club Gheorghe Simion 3-2 .
Astfel dupa prima zi , Sorin Pantera Tanasie are 2 victorii din tot atatea meciuri . Maine este randul lui Misu Giovanni sa boxeze .

Debut cu dreptul ca antrenor pentru Sorin Pantera Tanasie la Campionatele Nationale

Debut cu dreptul ca antrenor pentru Sorin Pantera Tanasie la Campionatele Nationale

 

Sorin Pantera Tanasie merita felicitat pentru debutul cu dreptul in noua lui postura in box . Va aducem toate informatiile necesare de la acest Campionat National .

Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Fotbal : Pe Mangia l-au apucat crizele de nervi

Conform Cuvantul Libertatii startul de campionat sub aşteptări al echipei CS U Craiova, cu doar 6 puncte în 4 meciuri,...

Închide