Home » Sport » Alte Sporturi » Box : Elevii lui Sorin Pantera Tanasie ne-au adus premiile de la Gala Mosului la Redactie !

Box : Elevii lui Sorin Pantera Tanasie ne-au adus premiile de la Gala Mosului la Redactie !

loading...

Ieri pret de cateva minute Redactia Jurnal de Craiova a fost plina de campioni ! Vizita lui Sorin Pantera Tanasie impreuna cu elevii lui a fost un moment extraordinar . Mi-au prezentat diplomene si medaliile castigate la Gala Mosului .

Elevii lui Sorin Pantera Tanasie care au urcat in ring sunt : Alfaris Marwan,Badea Alexandru,Stuparu Cosmin,Stanciu Claudiu,Nicolae Zoran,Pita Bogdan,Tranca Razvan,Miclescu Alex,Ignat Mario,Preda Facisco,Soanca Ionela.

Elevii condusi de Sorin Pantera Tanasie au fost cei mai apreciati de la Gala Mosului iar aceasta se vede prin medaliile obtinute.

Va prezint si meciurile care au avut loc la Gala Mosului care a avut loc la Arad :

Balasa Bocs (Satu Mare) si Let Marius (B.C.R.S) vs Tranca Razvan (CSM  Craiova)

Marcu Andrei (Motorul Arad) vs Preda Francesco (CSM Craiova)

Pietroi Marian (Orastie) vs Miclescu Alex (CSM Craiova)

Gele Noser Eniko (Ungaria) Vs Soaca Ionela (CSM Craiova) (F)

Nicolae Zoran (CSM Craiova) vs Pietroi Andrei (CSM Orastie)

Stuparu Cosmin (SCM Craiova) vs Ruta Costel (CSM Resita)

Butnariu James (Oradea) vs Alfaris Marwan (CSM Craiova)

Mates Patrik (Ungaria) vs Badea Alexandru (CSM Craiova)

Azi am avut placerea sa primim vizita lui Sorin Pantera Tanasie impreuna cu elevii lui care au venit de la competita care s-a desfasurat la Arad .

Posted by Jurnal De Craiova on 3 Decembrie 2017

Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
HOROSCOPUL DE ASTAZI – 4 DECEMBRIE 2017

BERBEC –Stai si cantaresti o situatie cu mai multe directii de interpretare, dar nu te grabesti sa extragi concluzia. Astepti...

Închide