Home » Sport » Alte Sporturi » Box : Pugilisti de la S.C.M. aduc Craiovei 2 titluri nationale

Box : Pugilisti de la S.C.M. aduc Craiovei 2 titluri nationale

loading...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Pugiliştii de la S.C.M. Craiova au obţinut 2 medalii aur la Campionatul Naţional de juniori, care a avut loc, la Târgu Jiu, în perioada 7-12.08.2017, astfel:

– Cosmin TOBOŞARU (cat.57 kg.). antrenor Ion JOIŢA

– Angelo Bambaloi (cat. 70 kg.), antrenori Io DRAGOMIR şi Dora MUSTĂŢEA

loading...

Cei doi sportiv vor participa cu lotul naţional de juniori la un turneu internaţional la Tiraspol (Republica Moldova).

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*