Home » Sport » Alte Sporturi » Box : Ultimul antrenament al lui Sorin Pantera Tanasie si elevii lui inainte de Nationale

Box : Ultimul antrenament al lui Sorin Pantera Tanasie si elevii lui inainte de Nationale

loading...
Share on Facebook75Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

In perioada 7 – 10 noiembrie in Bucuresti la Circul Globus are loc CAMPIONATUL NATIONAL DE SENIORI 2017 iar Sorin Pantera Tanasie participa impreuna cu doi elevi : Marinas Bogdan si Stanica Darius .

Dupa ultimul antrenament ne-au oferit si un interviu in exclusivitate in care puteti afla si programul urmator al lui Sorin Pantera Tanasie dar si alte amanunte interesante despre Sparingul de la Targu-Jiu cat si despre o problema cu care se confrunta boxul craiovean in acest moment .

Marinas Bogdan si Stanica Darius sunt foarte incantati de stilul pe care Sorin Pantera Tanasie incearca sa-l impuna si anume : Boxul modern .

loading...

La final , Sorin Pantera Tanasie ne-a promis ca la intoarcerea de la CAMPIONATUL NATIONAL DE SENIORI fac o vizita redactiei noastre .

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*