Home » Sport » Alte Sporturi » Box : Un antrenament alaturi de Sorin Pantera Tanasie

Box : Un antrenament alaturi de Sorin Pantera Tanasie

loading...

Azi am avut placerea sa fim prezenti la un antrenament cu Sorin Pantera Tanasie . De aceasta data nu el a fost cel care s-a antre nat , Sorin are 3 baieti (Marwan , Sorin si Giovanni) care vor sa ii calce pe urma chiar sa intreaca performantele facute de campionul nostru la box .

Antrenamentul a inceput cu o alergare usoara intre timp ce Sorin ne-a acordat un interviu .

Jurnal de Craiova : Cati copii ai pe care ii antrenezi ?

Sorin Pantera Tanasie : Avem 3 copii pentru Campionatul National , categoriile de varsta 14-15 ani ,sper sa iau macar 2 medalii de bronz pentru inceput , am doar 10 zile de cand ii pregatesc , de cand am preluat stafeta de la maestru Fantana , deja am adus si 2 sponsori , am imbracat copii pentru acest Campionat National . Stiu ce inseamna sa mergem toti imbracati la fel , sa vada ca suntem o echipa ..

Jurnal de Craiova : Cum decurg antrenamentele ? Cat de receptivi sunt copii la ceea ce tu spui ?

Sorin Pantera Tanasie : Sunt foarte receptivi , muncitori chiar imi este foarte drag de ei ca muncesc si sunt foarte seriosi la antrenamente , nu am ce sa le reprosez din punctul asta de vedere . Am un copil care trebuie sa slabeasca dar la fel , datorita seriozitatii antrenamentelor sta foarte bine in categorie .

Jurnal de Craiova : Ce varste au ?

Sorin Pantera Tanasie : 14 si 15 ani este 2001 si 2002 .

Jurnal de Craiova : Ai vorbit despre un turneu , despre ce este vorba ?

Sorin Pantera Tanasie : Da este vorba despre Campionatul National care se desfasoara intre 8 – 14 august si se desfasoara la Targu Jiu . Luni este prezentarea , marti avem cantarul , vizita medicala si tragerea la sorti .

Intregul interviu este disponibil aici :

Am facut si cateva poze care sunt pe pagina noastra de facebook dar si aici pe website .

Azi am fost alaturi de Sorin Pantera Tanasie la un antrenament cu cei 3 baieti pe care ii pregateste !

Posted by Jurnal De Craiova on 5 August 2017

 

 

Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Primaria Municipiului Craiova continua seria evenimentelor ART in the PARK, de la Teatrul de Vara din Parcul “Nicolae Romanescu”

Primaria Municipiului Craiova continuă seria evenimentelor ART in the PARK, de la Teatrul de Vară din Parcul “Nicolae Romanescu”, cu...

Închide