Home » Eveniment » Casa de Vis – Expo 2017, 15-17 septembrie la Centrul Multifunctional

Casa de Vis – Expo 2017, 15-17 septembrie la Centrul Multifunctional

loading...
Share on Facebook24Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page
Casa de Vis - Expo 2017, 15-17 septembrie la Centrul Multifunctional

Casa de Vis – Expo 2017, 15-17 septembrie la Centrul Multifunctional

Agentia de publicitate Craiova.org organizeaza Targul “Casa de vis” – Expo 2017, in perioada 15 septembrie – 17 septembrie 2017, la Centrul Multifunctional din Craiova. Amplul eveniment are drept scop reunirea sub aceeiasi cupola a furnizorilor de diverse servicii care au legătură directa cu conceptul de casa. Poti obtine oferte de la dezvoltatori imobiliari, agentii imobiliare, firme de constructii, de amenajari interioare, firme care produc si comercializeaza mobilier, centrale termice, sisteme de încalzire, corpuri de iluminat, fier forjat, pavaje, obiecte sanitare, marmura, granit, usi de interior/exterior, porti de garaj, plante, flori, tamplarie termoizolanta, tablouri, vesela, covoare, etc.

loading...

Organizatorii pun la bataie, pentru vizitatori zeci de premii, care vor consta in diverse obiecte oferite de catre expozanti. Site-ul dedicat Targului, www.targcasadevis.ro, va gazdui articole de specialitate despre fiecare comerciant din cadrul expozitiei. Daca vrei sa fii informat in permanenta despre expozanti, oferte si premii, te asteptam pe Facebook, in grupul: Targ – Casa de Vis Craiova. Vrei sa iti cunosti mai bine colaboratorii inainte de a decide sa lucrezi cu ei? Nimic mai simplu: noi iti punem la dispozitie detalii despre fiecare firma participanta si te vom tine la curent si cu premiile oferite de fiecare expozant! Ce trebuie sa faci? Sa iti notezi datele de 15 septembrie, 16 septembrie si 17 septembrie 2017 in calendar si sa ne vizitezi la Centrul Multifunctional Craiova, pentru a putea cunoaste toate firmele doljene serioase care ofera servicii profesioniste, ireprosabile, la preturi avantajoase.

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*