Home » Actualitate » Eveniment » In Centru Vechi sunteti invitati la DA, DA, DANS!

In Centru Vechi sunteti invitati la DA, DA, DANS!

loading...

Prima ediție DA, DA, DANS!- Un eveniment realizat de Salsa Dynamyk Dance Club cu sprijinul Casei de Cultura Traian Demetrescu Craiova!

Vineri, 6 octombrie, începând cu ora 19:00, vă aşteptăm în Centrul Vechi al oraşului, pe Strada „Fraţii Buzeşti”, (zona Iberico) pentru o seară de dans!

Proiectul „Da, da, dans !” îşi propune să aducă în faţa publicului larg o manifestaţie interactivă în care, sub îndrumarea unor instructori coregrafi, craiovenii vor fi iniţiaţi în tainele dansului latino, învăţând paşii de bază ai dansurilor salsa şi bachata.

Evenimentul va cuprinde, pe lângă lecţia deschisă destinată publicului larg şi reprezentaţii profesioniste de salsa şi bachata susţinute de instructorii coregrafi ai școlii Dynamyk Dance Studio, realizarea unei rueda de casino (un tip particular de salsa, în care participanţii dansează în cerc, executând mişcările care le sunt strigate de pe margine de un coordonator) cu participarea directă a publicului.


De asemenea va fi organizat şi un moment de dans de tip „Jack & Jill”, în care participanţii formează perechi la întâmplare şi dansează liber, fără a fi constrânşi de reguli sau forme de dans specifice.
Un public divers este invitat să trăiască împreună, într-o atmosferă informală, experienţa unei seri latino. Nu vor fi singuri în acest demers, alături de ei fiind, pe tot parcursul serii, instructori coregrafi care le vor ghida primii paşi de salsa şi bachata

Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
SC Termo Craiova SRL anunță că începând cu data de 09.10.2017, procedează la efectuarea probelor la cald în vederea furnizării agentului termic secundar pentru încălzire

SC Termo Craiova SRL anunță că începând cu data de 09.10.2017, procedează la efectuarea probelor la cald în vederea furnizării...

Închide