Home » Administratie » Administratie Craiova » Claudiu Manda : Viitorul viceprimar va fi Baragan Stelian

Claudiu Manda : Viitorul viceprimar va fi Baragan Stelian

loading...
Share on Facebook14Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page
Viitorul viceprimar va fi Baragan Stelian

Viitorul viceprimar va fi Baragan Stelian

Odata cu candidatura depusa la Primaria Craiova , locul de viceprimar care a fost al lui Mihail Genoiu , a devenit liber . Dupa alegeri , Mihail Genoiu a devenit Primarul Craiovei iar discutiile in interiorul PSD au inceput cu privire la cine va ocupa postul de viceprimar al Craioveni .

Ieri intr-o postare pe facebook Claudiu Manda a spus : “Prea multe discuții. Viitorul viceprimar va fi Baragan Stelian”

loading...

Cel mai probabil, votul pentru noul viceprimar va fi dat în şedința Consiliului Local Municipal Craiova din cursul lunii iulie. 

Claudiu Manda : Viitorul viceprimar va fi Baragan Stelian

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*