Home » Administratie » Administratie Craiova » Craiovenii pot obine documente online . Serviciile Primariei Craiova se modernizeaza.

Craiovenii pot obine documente online . Serviciile Primariei Craiova se modernizeaza.

loading...
Craiovenii pot obine documente online . Serviciile Primariei Craiova se modernizeaza.

Craiovenii pot obine documente online . Serviciile Primariei Craiova se modernizeaza.

Primaria Craiova se modernizează. Serviciile din subordinea insittuției for fi conectate informamatic, astfel, cetățenii vor putea obține documente online, acolo unde legea permite acest lucru. Mai mult, în cazul în care pentru un document emis de un serviciu va fi necesar un act de la un alt servicu tot din subordinea primăriei oamenii nu vor mai fi puși pe drumuri, ci se va verifica în sistem.

Aceasta este una dintre primele măsuri luate de Mihail Genoiu în calitate de primar care spune că vrea să înlesnească relația craiovenilor cu autoritățile locale. “Să luăm un exemplu: cineva depune o documentație la directia de taxe si impozite și solicită un certificat fiscal pentru care are nevoie de documente și de la alte direcții. Se va vedea în sistem și astfel nu mai trebuie să îl plimbăm de la un birou la altul. Sau să presupunem că un cetățean care este plecat din țară are nevoie de un certificat de nomenclatură stradală. El trebuie să depună online actele necesare pentru emiterea certificatului și să plătească online, tot online va primi și certificatul. Nu este nevoie să vină la Craiova, să stea la cozi ș.a.m.d”, a declarat Mihail Genoiu, primarul municipiul Craiova.

Și la Serviciul de Urbanism vor avea loc modificări. Dacă în prezent după depunerea documentației se poate vedea online doar când se primește răspunsul, lucrurile se vor schimba. Documentația va fi depusă și în format electronic, iar beneficiarul va putea urmări online fiecare pas al lucrării. “Se va putea vedea cui și când a fost alocat dosarul, precum și în ce stadiu se află. Spre exemplu dacă se constată lipsa unui document, automat cel care are repartizat dosarul va posta online și astfel se poate verifica de beneficiar în orice moment dacă se lucrează la dosar sau dacă zace pe biroul unui funcționar”, a mai spus Mihail Genoiu.

Sursa acestui articol Craiova Forum !

Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Craiova, scena internationala, timp de cinci zile, pentru artele spectacolului

Două importante evenimente încheie stagiunea artistică 2016-2017 la Teatrul Naţional „Marin Sorescu”. Unul este European Theatre Lab / OPEN LAB#3...

Închide