Cupa Romaniei : Craiova nu a reusit sa produca surpriza iar pentru Multescu a fost ultimul joc!

Share on Facebook0Share on Google+1Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Print this page

Gheorghe Multescu alaturi de Marcel Popescu CS Universitatea Craiova

FC VOLUNTARI – CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-0 (In tur 1-0)

FC Voluntari: Balauru – Maftei, Balaur, Spahija, Cazan – C. Lazăr, Novac – Căpățână (67, Ivanovici), Marinescu, Popadiuc (79, G. Deac) – Ad. Bălan (75, Curelea). Antrenor: Claudiu Niculescu.

CS Universitatea Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelic, Screciu, Burlacu (84, Jazvic) – Gustavo, Zlatinski, R. Petre (82, Manea) – Băluță, Ivan, Măzărache (46, Fajic). Antrenor: Gigi Mulțescu.

Cartonașe galbene: C. Lazăr 54, Novac 62, Curelea 90+3 / Măzărache 21, Gustavo 88.

Au arbitrat: Marius Avram – Mircea Orbuleţ, Marius Nicoară – Lucian Rusandu.

Observatori: Florin Hincu, Adrian Mihalcea.

Gheorghe Multescu a afirmat că nu va mai continua pe banca oltenilor, la finalul meciului retur cu FC Voluntari, 0-0, în urma căruia CS U a fost eliminată din semifinalele Cupei României, după 0-1 la general.

„Concluzia e una singură: am terminat două meciuri și am reușit să ne batem singuri. Am depășit toate obiectivele fixate la începutul sezonului, dar nu voi mai continua ca antrenor.

Nu e treaba mea cine vine în locul meu. Eu am vrut mai mult, nu am vrut să aștept. S-a vrut o construcție prudentă”, a spus Multescu la finalul meciului cu FC Voluntari, încheiat 0-0.

La finalul partidei, portarul Nicolai Calancea și atacantul Andrei Burlacu și-au cerut scuze suporterilor echipei noastre pentru ratarea calificării în finala Cupei României.

„Vreau să-mi cer scuze față de suporteri, pentru că am făcut un meci să nu zic slab, dar nu am avut realizări în atac, nu am reușit să marcăm, deși am avut ocazii. Problema asta persistă din primele etape ale campionatului. Am ratat din toate pozițiile, din toate colțurile și nu pot să-mi explic cum facem asta. Dacă marcam 50% din ocaziile avute, acum ne băteam la campionat. Felicitări pentru Voluntari, dar păcat că nu au ieșit la joc și s-au baricadat în jumătatea lor. Am dominat total, dar fără rezultat“, a declarat Calancea.

„Mi-am dorit nespus de mult să-mi ajut echipa, de ce nu și cu un gol, dar din păcate neșansa și-a spus cuvântul. A fost o partidă dificilă, exact cum ne așteptam și ne cerem scuze suporterilor noștri pentru rezultat. Sperăm ca pe viitor să facem evoluții bune și să aducem trofee la Craiova“, a spus Burlacu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*