Home » Administratie » Administratie Craiova » Decizia bugetului oltenilor pe 2017 va fi luată astăzi!

Decizia bugetului oltenilor pe 2017 va fi luată astăzi!

loading...
Decizia bugetului oltenilor pe 2017 va fi luata astazi!

Decizia bugetului oltenilor pe 2017 va fi luata astazi!

Astăzi s-ar putea stabili bugetul propriu pe anul 2017 al consiliului județean Dolj dar și cel de venituri și cheltuieli al primăriei municipiului Craiova.

Pe ordinea de zi a ședințelor ce vor avea loc ăstazi in cadrul consiliului județean Dolj și local al municipiului Craiova, se vor vota proiectele pentru bugetele celor două instituții. Ambele proiecte sunt publice și se pot găsi pe site-ul oficial al CJ Dolj și al primăriei municipiului Craiova. De precizat că ambele au un deficit și că niciuna nu are „profit”. Veniturile din bugetul propriu al solului este de 326.054,00 Ron iar în schimb cheltuielile de 375.356,00 Ron. Nici primăria nu stă prea bine la acest capitol, cu un venit de 600.801,00 Ron și niște cheltuieli de 601.388,00 Ron.

Chiar și așa, fără bugete aprobate, demararea de noi proiecte și investiții pare aproape imposibilă. Să sperăm că după votul de astăzi al consilierilor județeni, respectiv locali, să avem măcar aceste bugete aprobate pentru ambele instituții.

Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Fotbal : Cupa Romaniei – CSU Craiova se impune la penalty-uri in fata lui Dinamo

CSU Craiova s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a învins Dinamo la loviturile de departajare, scor 0-0 (6-5...

Închide