Home » Dosar de Candidat » Dosar de Candidat la Primaria Craiova – Mihail Genoiu

Dosar de Candidat la Primaria Craiova – Mihail Genoiu

Share ...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0

Primul Dosar de Candidat la Primaria Craiova este Mihail Genoiu , care candideaza din partea PSD si in acest moment este Primarul Interimar al Craiovei . Despre Mihail Genoiu puteti afla din acest material care inca o data spunem ca toate aceste informatii sunt publice .

INFORMATII PERSONALE

Data nasterii : 24 Octombrie 1956

Casatorit cu Mirela Genoiu (profesoara)
EXPERIENTA PROFESIONALA

Perioada: 2013 – până în prezent

Funcţia sau postul ocupat: Viceprimar al municipiului Craiova

Numele şi adresa angajatorului: Primăria Municipilui Craiova, str. A.I. Cuza, nr. 7

Perioada: 1990 – 2013

Funcţia sau postul ocupat: Director general

Numele şi adresa angajatorului: OLAS PROD SRL CRAIOVA

Perioada: 1982 – 1990

Funcţia sau postul ocupat: Şef serviciu import – export

Numele şi adresa angajatorului: I.U.G. CRAIOVA

Perioada: 1982

Funcţia sau postul ocupat: profesor inginer

Numele şi adresa angajatorului: Liceul Elena Cuza

Perioada: 1981

Funcţia sau postul ocupat: inginer

Numele şi adresa angajatorului: I.U.A.T. Slatina

Educatie si formare:

Perioada: 2003 – 2007

Calificarea / diploma obţinută: Drept şi administraţie publică

Numele şi tipul instituţiei de învăţământ / furnizorului de formare: Spiru Haret, Facultatea de Drept, Specializarea “Drept public şi administraţie publică”

Perioada: 1976 – 1981

Calificarea / diploma obţinută: inginer electrotehnică

Numele şi tipul instituţiei de învăţământ / furnizorului de formare: Facultatea de Electrotehnică Craiova

Perioada: 1971 – 1975

Calificarea / diploma obţinută: diplomă de absolvire

Numele şi tipul instituţiei de învăţământ / furnizorului de formare: Liceul Nicolae Bălcescu Craiova

POLITICA :

FUNCTII POLITICE :
UNPR membru fondator al filialei judetene
PARTIDE POLITICE :
UNPR membru fondator al filialei judetene
PMP candidat la Consiliul Local Craiova

Alte informatii :

OLAS PROD SRL CRAIOVA la care domnul Genoiu a fost asociat este una din problemele cu care se confrunta iar rasfoind presa din acea vreme (nu indepartata) aflam cateva lucruri interesante .

Conform Indiscret care avea urmatorul articol : Consilierul Genoiu, insolvent pe masa Consiliului Local Craiova .

Premieră în  Consiliul Local Municipal Craiova: aleşii locali au de votat un proiect legat de insolvenţa unuia dintre ei. Este vorba de consilierul local al UNPR Mihail Genoiu, care cere acordul consiliului local pentru înstrăinarea unuia din spaţiile comerciale deţinute în Craiova şi ridicate pe terenul primăriei.

La aceasta firma pe langa faptul ca Ion Prioteasa a fost asociat conform GSD .
Președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, a realizat, în 2014, un venit de 115.238 de lei. Banii au venit din salariul de la CJ Dolj (55.680 de lei), din retragerea de dividende de la SC Mondial Com SRL (59.524 de lei), unde acesta este asociat, și din dobânda de la o bancă (34 de lei). Prioteasa a mai primit o rambursare de cheltuieli de la Comitetul Regiunilor Bruxelles, pentru deplasare și ședere, în valoare de 8.182,76 de euro. Acesta are acțiuni la trei societăți: SC Mondial Com SRL (1.250 de lei), la SC Mondial SRL (5.000 de lei), și la SC Olas Prod SRL (34.400 de lei). Totodată, acesta a mai acordat un împrumut în nume personal societății Mondial SRL, valoarea totală a creanței fiind de 222.029 de lei, iar valoarea totală la zi de 151.382 de lei.

Realizari :

”Îi mulţumesc doamnei primar Lia Olguţa Vasilescu pentru tot ceea ce a făcut în această perioadă, pentru locul în care ne-a adus şi, mai ales, pentru faptul că ne-a arătat demnitatea şi mândria sa de craioveancă. (…) Principalul lucru cu care mă voi ocupe şi ne vom ocupa în perioada imediat următoare este stabilirea bugetului pentru anul 2017, lucru pe care îl vom face împreună, ne vom consulta la tot ceea ce înseamnă priorităţi, pentru că sunt lucruri de mare amploare, care trebuie terminate, cum este Spitalul Filantropia – şi lucrările sunt deja începute încă din cursul anului 2016 şi trebuie finalizate – şi lucrări foarte importante, pe care trebuie să le demarăm împreună în cursul anului 2017. Este vorba de Liceul Carol I, de Opera Română, de sediile primăriei şi multe alte lucrări. Pot să vă asigur de maximă transparenţă, pot să vă asigur de maximă corectitudine şi de un staff de calitate foarte implicat”, a spus Mihail Genoiu, potrivit Agerpres pe 05.01.2017

Liceul Carol I si Opera Romana sunt aproape cazute deci Primaria Craiova nu a realizat nimic din spusele domnului Mihail Genoiu .

Ce putem scrie la realizari ?

Transparenta lipseste din Primaria Craiova , proiectele sunt ratate toate : Stadion Ion Oblemenco nu se stie cand se poate juca pe el , Water Park-ul nu are medic si nici salvamari , Parcul Romanescu arata groaznic iar receptia se face cand nu sunt oameni prin zona  .

De cand a fost pus in functie ca Primar Interimar nu a venit cu un proiect nou sau cele care au continuat sa fie duse la bun sfarsit !

 

Dacă v-a placut acest articol, va invitam sa va alaturaţi, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook..
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Dosar de candidat la Primaria Craiova

Cum in 11 iunie avem Alegeri la Primaria Craiova am decis sa facem o analiza a celor care se inscriu...

Închide