Home » Dosar de Candidat » Dosar de candidat la Primaria Craiova

Dosar de candidat la Primaria Craiova

loading...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Dosar de candidat la Primaria Craiova

Cum in 11 iunie avem Alegeri la Primaria Craiova am decis sa facem o analiza a celor care se inscriu in aceasta batalie pentru a castiga fotoliul de Primar al acestui oras .

Tinem sa precizam ca nu discutam decat cu informatii publice , nu ne asemanam cu alte ziare care doresc sa fie pline de cancan in schimb Jurnal de Craiova va aduce multe lucruri interesante despre cei care doresc sa candideze la Primaria Craiova .

De ce facem acest demers ?

loading...

Pentru ca in acest oras sunt multe care raman inca ascunse sub pres din diferite motive iar cei care au acces la informatie de multe ori este „eronata” .

Cu aceasta ocazie va stam la dispozitie si cu intrebarile dumneavoastra pentru cei care ne conduc la rubrica de Contact iar ulterior cu siguranta ajung la toti cei care sunt inscrisi in aceasta cursa !

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*