Home » Jurnal de Craiova » Dupa saptamana patimilor urmeaza saptamana surprizelor …

Dupa saptamana patimilor urmeaza saptamana surprizelor …

loading...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Mladin Emil Iulian poate dizolva Consiliul Local Craiova

Am intrat in Saptamana Patimilor dar, nu discutam despre religie pentru ca acestea ar trebui spuse de catre preoti sau cei care sunt in scoli si predau religia.As vrea sa punctam ceea ce se va intampla dupa aceasta saptamana si anume cea a surprizelor. Jurnal de Craiova este singurul ziar online care a spus in diferite randuri despre procesul lui Mladin Emil Iulian impotriva Consiliului Local Craiova . La doar cateva zile dupa Invierea Domnului si anume pe 18 aprilie la Tribunalul Dolj se judeca probabil ultimul termen in procesul Consiliului Local si Mladin Emil Iulian . Pe 21 martie Consiliul Local a dorit sa ne aduca aminte cum se proceda in comunism si au adus 547 de pagini la dosar, din care peste 500 nu au avut nicio relevanta.

Pentru dizolvarea Consiliului Local nu este necesar aducerea ca probe :

  1. Buletinele de vot de la alegerile locale
  2. Declaratiile de avere ale consilierilor locali Procesul verbal de la BEC (Biroul Electoral Central)
  3. Procesele sedintelor (acestea sunt necesare dar sunt doar 6 nu … 500).

In concluzie avem o saptamana a surprizelor interesanta care poate schimba intreaga configuratie a Administratiei Locale din Craiova.

loading...

 

 

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*