Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Festivalul Puppets Occupy Street : Se impun restrictii de circulatie

Festivalul Puppets Occupy Street : Se impun restrictii de circulatie

loading...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Primăria Municipiului Craiova anunţă că pe perioada desfăşurării animaţiilor stradale care se vor desfăşura în cadrul proiectului „Puppets Occupy Street” – ediţia a IV-a, eveniment organizat de Teatrul pentru copii şi tineret Colibri, în perioada 25 august – 1 septembrie 2017, se vor institui restricţii temporare de circulaţie rutieră.

Astfel:

În zilele de 25 august şi 1 septembrie 2017, în intervalul orar 18.00-21.00 se va închide circulatia rutieră pe str. A.I.Cuza, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Fraţii Goleşti şi intersecţia cu str. Calea Bucureşti.

În zilele de 25 august şi 1 septembrie 2017, în intervalul orar 21.00-22.00 se va închide circulatia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

loading...

Calea Bucureşti pe sensul de mers către Universitate, tronsonul cuprins între McDonalds şi Universitate;
Calea Bucureşti pe ambele sensuri, tronsonul cuprins între Universitate şi Km. 0;
Nicolae Titulescu pe ambele sensuri, tronsonul cuprins între intersecţia cu Km. 0 şi str. C-tin Brâncuşi;
Pasajul Nicolae Titulescu;
Brestei, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Iancu Jianu şi Km. 0;
Str. Ştefan cel Mare, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Principatele Unite şi Km. 0;
Unirii, tronsonul cuprins între Km. 0 şi intersecţia cu str. A.I. Cuza.
Pe perioada desfăşurării deplasării accesul pe străzile adiacente, inclusiv circulaţia prin intersecţia de la Universitate, se va realiza sub îndrumarea agenţilor de poliţie.

Traseele de autobuz şi tramvai ale căror rute sunt incluse sectoarelor de drum restricţionate, se suspendă în intervalul 21.00-22.00.

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*