Home » Sport » Fotbal » Fotbal : Cristi Neamtu nu a fost uitat de Peluza Sud si ceilalti suporteri prezenti la meciul FC U Craiova 1948 – Ajax Dobrotesti

Fotbal : Cristi Neamtu nu a fost uitat de Peluza Sud si ceilalti suporteri prezenti la meciul FC U Craiova 1948 – Ajax Dobrotesti

loading...
Share on Facebook153Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Pe 22 august 2017 Cristi Neamtu ar fi implinit varsta de 37 de ani ! Peluza Sud a fost , este si ramane alaturi de fostul portar al Universitatii Craiova care a plecat prea devreme dintre noi . In 2002 toata Craiova a fost alaturi de familia lui si de jucatorii Universitatii Craiova de la acea vreme . La fiecare meci , Cristi Neamtu ne este adus aminte de Peluza Sud iar la ultimul meci a avut parte de un mesaj emotionant : „CU AMINTIREA TA IN SUFLET TRECEM PESTE TOATE TU NE DAI PUTERE SA MERGEM MAI DEPARTE !” Cristi Neamtu Peluza Sud `97 .

La inceputul meciului echipa a tinut un moment de reculegere pentru Cristi Neamtu iar apoi a inceput meciul.

loading...

Acum 2 ani , la Cimitirul Sineasca , Peluza Sud a fost prezenta iar unul din suporteri a declarat : „Noi nu ne uităm niciodată idolii. Aici am venit doar o parte dintre noi, dar oricum mult mai mulţi faţă de cei de la Sezione care au ales să trădeze şi să suţină acea clonă pe care noi nu o vom susţine niciodată”. Astfel, după ce au aprins zeci de torţe ultaşii au afişat şi un banner pe care se putea citi: „Ne-au trădat toţi cei pe care i-am iubit. Sîntem siguri că tu nu ne-ai fi părăsit”

 

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*