Home » Sport » Fotbal » Fotbal : CS Universitatea Craiova pune in vanzare abonamentele pentru noul sezon

Fotbal : CS Universitatea Craiova pune in vanzare abonamentele pentru noul sezon

loading...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page
CS Universitatea Craiova pune in vanzare abonamentele pentru noul sezon

CS Universitatea Craiova pune in vanzare abonamentele pentru noul sezon

CS Universitatea Craiova pune în vânzare, de azi, abonamentele pentru sezonul competițional 2017-2018 al Ligii 1. 

Doritorii sunt așteptați la magazinul mobil din Craiova, Piața Mihai Viteazul, de luni până vineri, între orele 10:00 și 19:00 sau pot să le comande direct la adresa http://www.eventim.ro/ro/bilete/universitatea-craiova-abonamente-sezon-stadionul-ion-oblemenco-468064/event.html .

Sunt disponibile abonamnte la peluză (135 RON), tribuna a II-a (260 RON), tribuna I (325 RON), VIP (900 RON), LOJĂ (pentru mai multe detalii, trimiteți un e-mail la adresa ticketing@csuc.ro cu datele dumneavoastră de contact și în cel mai scurt timp veți fi contactat de un reprezentant al clubului), anunță csuc.ro.

Se oferă discounturi la reînnoirea abonamentului precum și la abonamentele Family Stand, Senior, Student ori Corporate, unele dintre ele depășind 50%.

Siteul clubului anunță suporterii de faptul că abonamentele sunt valabile și pentru meciurile de la Drobeta Turnu Severin, unde se vor disputa partidele de acasă până când Craiova va reveni pe „Ion Oblemenco”.

Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*