Home » Sport » Fotbal » Fotbal / Mihai Rotaru l-a contrazis pe Marcel Popescu : ,,Nu avem exclusivitate pe noul Oblemenco. Nici o echipa nu trebuie sa ne ceară dreptul sa joace pe noul stadion”

Fotbal / Mihai Rotaru l-a contrazis pe Marcel Popescu : ,,Nu avem exclusivitate pe noul Oblemenco. Nici o echipa nu trebuie sa ne ceară dreptul sa joace pe noul stadion”

loading...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Tot ce am spus noi a fost adevarat ! Jurnal de Craiova a fost singurul care a spus despre acel contract ca este nul ! Aveti acum si explicatia data de finantatorul CS U Craiova  care il contrazice pe Marcel Popescu, după ce acesta din urmă declarase că formaţia din Liga 1 Betano are drept exclusiv de a juca pe noul stadion din Craiova.

„E mai entuziast de felul dânsului, domnul Popescu. Universitatea Craiova nu are exclusiviate pe Ion Omblemenco. Se poate întâmpla orice, fără să ni se ceară acordul. Poate juca echipa naţională. Pot juca grupe de juniori. Avem drept de folosinţă prioritar şi exclusivitate pe fotbalul profesionist. Din acel moment, se face o adresă şi orice poate să joace.
Eu nu vorbesc de Adrian Mititelu, nu intru în polemică. Se pune problema de ce am avut această prioritate de a juca pe Oblemenco. În 2013 ne-am obligat să investim în echipă, să nu o mutăm din oraş, să avem centre de copii şi juniori. Avem 50 de copii, cu casă şi masă plătite de noi.
Nu avem exclusivitate pe noul Oblemenco. Dacă sunt activităţi de interes public, nu trebuie să ne întrebe nimic Primăria, iar meciurile naţionalei sunt de interes public. Din punctul nostru de vedere, nicio echipă nu trebuie să ne ceară dreptul să joace pe noul stadion”, a explicat Mihai Rotaru pentru o televiziune de sport.

loading...

 

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*