Home » Sport » Handbal » Handbal / BOGDAN BURCEA: “VA FI O DUBLA FOARTE GREA CU DEBRECEN”

Handbal / BOGDAN BURCEA: “VA FI O DUBLA FOARTE GREA CU DEBRECEN”

loading...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Antrenorul echipei de handbal feminin S.C.M. Craiova, Bogdan BURCEA, a vorbit, miercuri, 25.10.2017, în cadrul unei conferinţe de presă, despre meciurile din turul 3 al Cupei E.H.F. împotriva formaţiei din Ungaria, V.S.C.-T.V.P. Debrecen.

Bogdan BURCEA, antrenor S.C.M. Craiova:

loading...

“Cunosc şi urmăresc campionatul Ungariei şi ştiu destul de bine echipa din Debrecen. Va fi o dublă foarte grea, întrucât în perioada 2-21 noiembrie vom susţine şi patru jocuri în campionat. Obiectivul nostru primordial este să terminăm pe locul 2 în campionat şi nu ne putem permite să nu tratăm corespunzător meciurile din Liga Florilor. Obiectivul secundar este calificarea în grupele E.H.F. Trebuie să avem o pregătire bună şi să obţinem rezultate pe măsură atât în campionat, cât şi în Cupa E.H.F. Mă bucur că vom avea o deplasare relativ uşoară până la Debrecen, ca distanţă, faţă de ce ar fi însemnat Krasnodar sau alte echipe din Rusia sau din Suedia. Nu cred că este o echipă favorită. Dacă în cele 120 de minute nu ai un nivel foarte ridicat este greu să te califici mai departe. Cred că va fi o dublă foarte grea şi trebuie să ne întrebuinţăm serios pentru calificare. O eventuală calificare în grupe ne-ar oferi şansa să creştem valoarea acestei echipe. Vom susţine zece meciuri în grupă, cinci acasă, cinci în deplasare, numai cu echipe de nivel ridicat.”

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*