Handbal : Craiova trebuie sa treaca de Bistrita pentru a ajunge in Finala Cupei Romaniei

Share on Facebook0Share on Google+2Tweet about this on TwitterPin on Pinterest2Print this page

Craiova trebuie sa treaca de Bistrita pentru a ajunge in Finala Cupei Romaniei

După ce a ratat podiumul în Liga Națională de handbal feminin, situându-se la 1 punct în spatele ocupantei locului 3, fetele noastre speră ca la finalul acestei săptămâni să joace Finala Cupei României, fapt ce le-ar putea asigura și un loc în Cupele Europene, dar până la partida finală oltencele mai au de trecut ”un hop”, iar acesta poartă numele de CSM Bistrița.

 

Astfel vineri, 19 mai,  cu începere de la ora 17:00 echipa antrenată de Bogdan Burcea și Grigore Albici va încerca să își asigure un loc în Marea Finală a competiției.  A doua semifinală din Cupa României le va avea protagoniste pe CSM Unirea Slobozia și pe deținătoarea titlului, CSM București.

”Vom face tot posibilul pentru a juca sâmbătă cu trofeul pe masă.”

 

Înaintea partidei de vineri, antrenorul oltencelor se arată încrezător în forțele handbalistelor pe care le antrenează și promite tuturor celor care încurajează echipa că vor face tot posibilul pentru ca sâmbătă să joace Finala Mare.

 

Bogdan BURCEA, antrenor S.C.M. Craiova: „Încă de la începutul sezonului am avut ca obiectiv calificarea în finala Cupei României. Vineri vom întâlni pe CSM Bistriţa în semifinale. Va fi un meci dificil, cu încărcătură mare, ambele echipe dorind să ajungă în finala mare. Vom face tot posibilul pentru a juca sâmbătă cu trofeul pe masă.”

 

Programul partidelor:
Vineri, ora 17:00: S.C.M. Craiova – C.S.M. Bistrița;
Vineri, ora 19:00: C.S.M. Unirea Slobozia – C.S.M. București;

 

Sâmbătă, ora 15:00: Finala mică;
Sâmbătă, ora 17:00: Finala mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*