Home » Sport » Handbal » Handbal : Handbalistele vor sa continua sirul victoriilor

Handbal : Handbalistele vor sa continua sirul victoriilor

Share on Facebook9Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Antrenorul secund al echipei de handbal feminin S.C.M. Craiova, Dumitru BERBECE, şi jucătoarele Patricia VIZITIU şi Valentina ARDEAN ELISEI, au vorbit, vineri, 15.09.2017, în cadrul unei conferinţe de presă, despre meciul din etapa a III-a a Ligii Florilor, ediţia 2017/2018, dintre S.C.M. Craiova şi C.S.M. Slatina, care se va desfăşura duminică, 17.09.2017, ora 11:00, în Sala Polivalentă.

Patricia VIZITIU, jucătoare S.C.M. Craiova:

“Va fi un joc destul de greu, Slatina va veni să îşi vândă scump pielea. Trebuie să ne facem jocul nostru şi să ne pregătim pentru partidele viitoare.”

Valentina ARDEAN ELISEI, jucătoare S.C.M. Craiova:

loading...

„Fiecare meci îl tratăm cu maximă seriozitate. Pentru noi nu contează că jucăm cu Saltina sau cu o altă echipă. Important este să facem o partidă bună, să avem un joc colectiv şi la final să fim învingătoare.”

Dumitru BERBECE, antrenor S.C.M. Craiova:

“Avem un lot valoros, jucăm acasă şi sunt toate premisele să obţinem victoria, care este foarte improtantă pentru noi. Vom trata partida cu maximă seriozitate pentru a nu avea surprize neplăcute.”

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume ! De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verification: 405dde8e8be26555