Home » Sport » Handbal » Handbal : S-au pus in vanzare biletele pentru Trofeu Carpati la handbal feminin care va avea loc la Craiova

Handbal : S-au pus in vanzare biletele pentru Trofeu Carpati la handbal feminin care va avea loc la Craiova

loading...
Share on Facebook13Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Unul dintre cele mai importate turnee amicale înainte de Campionatul Mondial, Trofeul Carpați, și-a stabilit participantele. Competiția va avea loc la Craiova, iar Federația Română de Handbal a anunțat că biletele s-au pus în vânzare.

loading...
Astfel, pe lângă România, echipa gazdă, vor mai fi prezente selecționatele Braziliei, Poloniei și Macedoniei.
Biletele costă 30 de lei (la categoria 1) și 20 de lei (categoria a 2-a) sau se poate face abonament pentru întreg turneul costă 75 lei (categoria 1) și 50 de lei (categoria 2). Competiția are loc între 24 și 26 noiembrie, cu o săptămână înainte de Campionatul Mondial de handbal feminin din Franța.
Programul:
Ziua 1 – Vineri, 24 noiembrie
ora 17:00 Macedonia – Brazilia
ora 19:00 Romania – Polonia
Ziua 2 – Sâmbătă, 25 noiembrie
ora 14:00 Brazilia – Polonia
ora 16:00 Romania – Macedonia
Ziua 3 – Duminică, 26 noiembrie
ora 14:00 Macedonia – Polonia
ora 16:00 Romania – Brazilia
Sursa : Sportul de Dolj !
Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*