Inca un termen pentru procesul dintre Consiliul Local si Emil Iulian Mladin

Share on Facebook0Share on Google+1Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Print this page

Maine are loc inca un termen pentru procesul dintre Consiliul Local si Emil Iulian Mladin la Tribunalul Dolj . Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba ,va prezentam pe scurt despre ce este vorba in acest dosar ,care devine o telenovela de prost gust din partea celor care judeca acest caz , avand in vedere faptul ca este pe contencios administrativ , ce inseamna ca nu trebuia sa aiba o durata atat de mare .

Mladin Emil Iulian a cerut dizolvarea Consiliului Local avand in vedere ca acum un an castiga locul in Consiliul Local doar ca   niciodata nu a fost validat . In urma unor acte false, abuzive, a fost invalidat. Primul proces a fost cu Consiliul Municipal Craiova, la care a cerut anularea actului de invalidare si bineinteles Mladin Emil Iulian a castigat acest proces definitiv si irevocabil, insa nu am fost repus in functie, pentru ca Primaria nu a dorit acest lucru. Sa ne aducem aminte cum Mladin Emil Iulian a castigat procesul cu Alde , care nici un ziar din acest oras nu a dorit sa faca nici o referire la acest proces castigat , Jurnal de Craiova a fost mereu alaturi de Mladin Emil Iulian in aceste demersuri chiar daca de multe ori au existat multe presiuni continuam sa scriem despre neregulile din acest oras .

Maine , in mod normal ar trebui sa fie un ultim termen al procesului impotriva Consiliului Local si dizolvarea acestuia, avand in vedere ca nu a fost corect constituit si a functionat ilegal .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*