Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Incepe a patra etapa a dezinsectiei pe domeniul public din acest an

Incepe a patra etapa a dezinsectiei pe domeniul public din acest an

loading...
Share on Facebook22Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

SC Salubritate Craiova SRL desfasoara, in perioada 01.08-11.08.2017, o campanie de dezinsectie prin pulverizare terestra pe domeniul public, interventie ce are ca scop combaterea insectelor daunatoare. Lucratorii societatii vor actiona in noaptea de 1 august, efectuand operatiunea de larvicidare in zona lacurilor din Craiova, pe o suprafata de 21,2 hectare, in timp ce, in noaptea de 2 august, incepand cu ora 24.00, este programata dezinsectia in Parcul Nicolae Romanescu si zonele adiacente. In noaptea de 3 august, activitatea de dezinsectie va fi derulata in Parcul Tineretului, cimitirele Nord si Sineasca, zonele verzi de pe bulevardul Nicolae Titulescu, strada Maria Tanase si de la Casa Ttiintei si Tehnicii, precum si cele din Cornitoiu Vechi.
Echipele care actioneaza la nivelul Craiovei vor demara interventia in celelalte cartiere ale Craiovei in data de 4 august, incepand cu ora 24.00, aceasta urmand sa se desfasoare in functie de conditiile meteorologice existente.
Produsele biocide folosite in cadrul acestei interventii sunt Extratox si Supertox, substante din grupa a treia de toxicitate, avizate de Ministerul Sanatatii. Suprafata totala pe care va avea loc dezinsectia este de 762.35 hectare, graficul complet al interventiei putând fi consultat aici .

Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*