Home » Actualitate » National » INVITATIE la Conferinta „Arbitrajul – justitie rapida si confidentiala!”.

INVITATIE la Conferinta „Arbitrajul – justitie rapida si confidentiala!”.

loading...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Tribunalul Permanent de Arbitraj Institutionalizat va invita sa participati la o noua conferinta in cadrul „Zilele Arbitrajului Institutionalizat” la care si Jurnal de Craiova este prezent .

Sala Remus Oprean din cadrul Consilului Județean Constanța va gazdui vineri, 8 septembrie 2017, începând cu ora 14.00 Conferința „Arbitrajul – justitie rapida si confidentiala!”.

Vor fi dezbatute aspecte legate de dreptul reclamantului de a alege calea de solutionare a litigiilor in care este implicat, colaborarea arbitrilor cu alte profesii juridice si non-juridice, arbitrabilitatea litigiilor izvorate din incheierea si executarea contractelor de asigurari, forta probanta a hotărârii arbitrale și punerea ei in executare.
Inscrierile se fac la telefon 0733 046 033 sau 0745 316 959.

loading...

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*