JCI Cycling Day se intoarce pe 6 mai !

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

JCI Cycling Day se intoarce pe 6 mai !

JCI Cycling Day se intoarce! Va asteptam cu mic, cu mare pe data de 06.05.2017, de la ora 10:00, in Parcul Tineretului, la intrarea principala, pentru a pedala impreuna pe traseul urmator: Parcul Tineretului – Bulevardul Stirbei Voda – Bulevardul 1 Mai – Str. Corneliu Coposu – Str. Caracal – Bulevardul Decebal – Calea Bucuresti – Decathlon – Calea Bucuresti – Str. Alexandru Ioan Cuza – Str. Popa Sapca – Str. Ion Maiorescu – Str. Madona Dudu – Str. Bibescu – Bulevardul Stirbei Voda – Parcul Tineretului.

JCI Craiova a demarat acest proiect, inca din 2014, promovand sportul si miscarea in aer liber. Ne propunem sa atragem atentia atat tinerilor, cat si celorlalti craioveni, asupra importantei sportului si a stilului de viata sanatos, pentru o dezvoltare armonioasa.
Bicicletele pot fi atat achizitie proprie, cat si inchiriate de la punctul de pornire.

Proiectul este o acțiune dedicată cetățenilor din Craiova și are ca scop conștientizarea publicului larg și a presei de nevoia promovării utilizării bicicletei ca o componentă esentială a mobilității urbane durabile și alternativă viabilă la transportul automobilistic, alături de transportul în comun și deplasarea pietonală.

Prin acest proiect ne dorim sa atragem si atenţia participanţilor din trafic cu privire la siguranţa bicicliştilor şi totodata ne dorim să promovam mersul pe bicicletă, reducând gradul de poluare citadină“, spune Iulian Tănase, din cadrul JCI Craiova.

Va reamintim ca, din pacate, persoanele sub 14 ani nu pot participa!
JCI Cycling Day se intoarce pe 6 mai !

JCI Cycling Day se intoarce pe 6 mai !


Formular inscrieri: aici

Persoane de contact:

Vicepresedinte Proiecte JCI Craiova: Octavian Gio -0760618522
Coordonator eveniment: Alexandru Popescu

Pagina evenimentului pe facebook !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*