Home » Timp Liber » Spectacole si Concerte » Jocuri magice si Buna dimineata, noapte buna, in week-end, pe scena Fabricii de povesti electroColibri

Jocuri magice si Buna dimineata, noapte buna, in week-end, pe scena Fabricii de povesti electroColibri

loading...
Share on Facebook15Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Doua spectacole va asteapta in acest sfarsit de saptamana : Jocuri magice si Buna dimineata, noapte buna,  pe scena Fabricii de povesti electroColibri. Sunt doua spectacole de la care nu trebuie sa lipsiti alaturi de cei mici doar la Teatru Colbri .

 

 

 

 

Jocuri magice si Buna dimineata, noapte buna, in week-end, pe scena Fabricii de povesti electroColibri

Sâmbătă, 20 mai 2017, la ora 18:00 ne bucurăm de Jocuri magice, un spectacol interactiv care ne poartă în universul minunat al prieteniei. Cu jocuri magice ne îmbie spre o lume de poveste actorii: Adriana Ioncu, Alla Cebotari, Emanuel Popescu. Regizorul spectacolului este Titus Jukov, iar scenografia este o creație Vladimir Cantor.

Jocuri magice si Buna dimineata, noapte buna, in week-end, pe scena Fabricii de povesti electroColibri

Duminica din 21 mai 2017 ne salută la Teatrul Colibri, la ora 11:00, cu  Bună dimineaţa, noapte bună, în spectacolul dăruit cu bucurie publicului de actriţele Adriana Ioncu şi Alla Cebotari. Spectacolul este adaptare după Donald Bisset, traducerea Ivan Juvetov şi Adriana Bora, în regia lui Joro Ivanov, cu scenografia semnată Eustaţiu Gregorian, pe muzica lui Alexandr Mihailov.

loading...

 

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica în intervalul 10:00 – 13:00.

Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

 

Să nu lăsăm păpușile să aștepte și din respect pentru copiii noștri să învățăm să fim punctuali! Așadar, după ora de începere a spectacolului, în sală nu vom mai putea intra.

 

Vă mulțumim!

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*