Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Lichidatorul bazei Extensiv : Nu comentez nimic despre aceasta problema juridica

Lichidatorul bazei Extensiv : Nu comentez nimic despre aceasta problema juridica

loading...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Primaria Craiova , si-a declinat competenta cu privire la inchirierea bazei Extensiv in detrimentul lichidatorului . Am vrut sa cerem un punct de vedere al acestuia avand in vedere aceasta situatie in care clubul FC U Craiova 1948 a cerut la fel ca celalalt club din oras , CS U Craiova , inchirirea bazei Extensiv .

In mod normal trebuia sa primim acest punct de vedere dar am fost refuzati spunand ca „nu poate da explicatii de ordin juridic cu privire la aceasta problema”.

Cei care citesc si nu doar acestia doresc sa stie care sunt motivele pentru care FC U Craiova 1948 este refuzata!

loading...

 

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

2 comments

  1. Intr- un stat de drept, in care debitorul trebuie sa își stingă debitul fata de stat-terti, interesul (lichidatorului, in speță de fata) ar trebui sa fie in sensul atragerii de bani , inclusiv din închirieri. Lichidatorul nu era obligat sa va ofere dvs pdv, ci sc fc u cv. Sunt convins ca, pană la urma, ca suporter al fc u CV nu îmi va fi îngrădit accesul pe noul stadion la meciurile acestei echipe fara consecinte pentru cei care vor hotărî acest lucru (sub rezerva solicitării desfășurării meciurilor de către sc fc u CV). ca mine, cred ca gândesc zeci de mii de suporteri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*