Home » Administratie » Guvernare » LIDERUL ALDE DOLJ ESTE NOUL PRESEDINTE AL COMISIEI PENTRU MEDIU SI ECHILIBRU ECOLOGIC DIN CAMERA DEPUTATILOR

LIDERUL ALDE DOLJ ESTE NOUL PRESEDINTE AL COMISIEI PENTRU MEDIU SI ECHILIBRU ECOLOGIC DIN CAMERA DEPUTATILOR

loading...
Share on Facebook23Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page
LIDERUL ALDE DOLJ ESTE NOUL PRESEDINTE AL COMISIEI  PENTRU MEDIU SI ECHILIBRU ECOLOGIC DIN CAMERA  DEPUTATILOR

LIDERUL ALDE DOLJ ESTE NOUL PRESEDINTE AL COMISIEI PENTRU MEDIU SI ECHILIBRU ECOLOGIC DIN CAMERA DEPUTATILOR

Deputat ION CUPĂ, președinte ALDE Dolj: ”Îmi voi concentra activitatea pe acele priorități legislative care să ne ajute să evităm, ca țară, sancțiuni ale Comisiei Europene”

Deputatul Ion Cupă, președintele ALDE Dolj a fost ales în ședința din 27 iunie 2017 președinte al Comisiei pentru Mediu și Echilibru Ecologic din Camera Deputaților. Propunerea a venit din partea grupului parlamentar al ALDE.

”Sunt multe probleme pe agenda acestei comisii, în special procedurile de infringement pe probleme de mediu pe care trebuie să le evităm. Avem probleme privind managementul deșeurilor (depozitele de deșeuri neconforme). Avem probleme legate de poluare pe zona de reciclare, în special pe segmentul de deșeuri electrice sau electronice.Toate acestea sunt chestiuni foarte presante, inclusiv în județul Dolj. De asemenea, avem probleme legate de poluarea producătorilor de energie electrică pe

bază de cărbune. Voi face tot ceea ce depinde de mine să ne focusăm pe acele priorități legislative care să ne permită să dăm un suport decisiv rezolvării acestor probleme.

loading...

Îmi doresc să avem și sunt convins că vom avea o colaborare eficientă cu Ministerul Mediului, condus de colega mea, doamna

Vicepremier Grațiela Gavrilescu. Împreună vom găsi acele soluții prin care să putem implementa în legislația internă directivele europene de profil, acquisul comunitar, astfel încât să evităm sancțiuni ale Comisiei Europene.

Această poziție de conducere în arhitectura de decizie a parlamentului României va fi pusă în slujba comunităților din județul Dolj, care se confruntă cu atâtea probleme de mediu” – a declarat ION CUPĂ, liderul ALDE Dolj.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*