Home » Actualitate » National » Lucrarile la podul peste raul OLT, finalizate inainte de termenul anuntat initial

Lucrarile la podul peste raul OLT, finalizate inainte de termenul anuntat initial

loading...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Marţi, 22.08.2017, ora 13.00, au fost ridicate restricţiile de circulaţie pe podul peste râul Olt, în zona municipiului Slatina (DN 65 km 48+570).

Reamintim că lucrările la acest pod au demarat la sfârşitul lunii iulie şi au fost suportate din venituri proprii ale CNAIR S.A.

Lucrările au vizat remedieri ale structurii de rezistenţă, ale părţii carosabile şi ale hidroizolaţiei podului.

loading...

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau poate fi accesată pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu data de 28 iulie 2017ora 10.00, se vor demara anumite lucrări de reparații pe DN65 (E574Craiova – Pitești, pe podul peste râul Olt, în zona municipiului Slatina. Din acest motiv, până în data de 31 august 2017, traficul se va desfășura pe un singur fir, alternativ.”a fost comunicatul emis la 28 iulie ..

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*