Home » Sport » Fotbal » Fotbal : Marcel Iancu , Presedinte Fc U Craiova asteapta raspunsul Primariei Craiova

Fotbal : Marcel Iancu , Presedinte Fc U Craiova asteapta raspunsul Primariei Craiova

loading...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Legat de scandalul provocat in presa de reprezentantul clubului CSU Craiova 2013, Popescu Florin Marcel, atasez cererea nr. 136338/02.10.2017 adresata primarului Craiovei, Genoiu Mihai, prin care am solicitat aprobarea folosintei noii arene Ion Oblemenco din Craiova. Cred ca Popescu Florin Marcel a vorbit in calitate de persoana fizica autorizata, avand CUI 27111876, cu sediul in Str. Infratirii nr. 10, Craiova-Dolj, dar clubul nostru asteapta un raspuns oficial de la primarul Genoiu Mihai pentru ca CNI a predat noua arena catre Primaria Craiova, situatie in care este obligat sa ne raspunda in mod oficial, dupa care vom decide in consecinta. IANCU Marcel, Presedinte U Craiova 1948 S.A.

loading...
Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*