Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Marea Inaugurare platita de partid !

Marea Inaugurare platita de partid !

loading...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Sursa foto : Compania Națională de Investiții

Marea inaugurare a stadionului din Craiova a intrat in linie dreapta iar la nici 24 de ore trebuie sa aducem celor care ne citesc cateva lucruri interesante despre acest mare eveniment al orasului nostru . 

Pentru partidul care guverneaza acest eveniment nu trebuie sa fie unul de proasta calitate . Au investit foarte mult in cumpararea abonamentelor ca la inaugurare sa fie stadionul plin . Esti membru PSD ? Atunci ai castigat un abonament gratuit la stadion .

Daca te intrebi de ce ? Raspunsul este simplu : nu doresc sa se faca de ras !

loading...

La aceasta inaugurare trebuie sa ne aducem aminte de cheful lui Ponta sau de 23 august din epoca ceausista ..

Bugetul de partid este foarte mare iar achizitionarea unor abonamente este ceva infirm avand in vedere cati bani vin din contractele cu statul .

Daca pana acum imparteau invitatii „gratis” acum … intre ei impart ABONAMENTE GRATUITE ! Promisiune onorata ! Inaugurarea este deja un eveniment reusit din toate punctele de vedere .

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

One comment

  1. Băi nene a inebunit …lupu . Doamne ferestema de idioți.Eu nu sânt membru al niciunui partid ,am fost și la Milano cu AC Milan cu plecare de pe Otopeni și am și abonament cumpărat de atunci.Dar ce să le explici la unii cu ( sau fără) mintea scurtă.Niste cretini o să muriți de grija altora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*