Home » Actualitate » Actualitate Dolj » „Matase Divina, tesuta din Lumina” la Scoala Gimnaziala Breasta

„Matase Divina, tesuta din Lumina” la Scoala Gimnaziala Breasta

Share ...
Share on Facebook13Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0

Marți, 21.11.2017, la ora 10.30, atelierele mobile BiosArt vor poposi la Școala Gimnazială Breasta, localitatea Breasta, unde, prin intermediul unei prezentări multimedia, copiilor li se vor dezvălui adevăruri despre minunata lume a fluturilor.
”Matase Divina, tesuta din Lumina” este titlul acțiunii și definiția Naturii pentru aceste minunate creații ale mamei Terra.
Prin amabilitatea și deschiderea către interactivitate a d-lui profesor Nemțeanu Marin, directorul unității de învățământ, în cea de-a două parte a întâlnirii,elevi de la ciclul primar, îndrumați de către d-l profesor în învățământul primar, Vașcu Olivian, vor participa la un atelier de creare obiecte hand made prin diverse tehnici printre care, modelaj în lut, pictură, stringart etc. Lucrările realizate vor fi inspirate din lumea fluturilor.

La finalul atelierului, copiii vor fi stimulați să scrie câteva mesaje ecologice legate de mediul înconjurător.
Activitatea este realizată cu sprijinul Consiliului Județean Dolj.

Dacă v-a placut acest articol, va invitam sa va alaturaţi, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook..
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Saptamana spornica pentru Tribunalul Permanenet de Arbitraj Institutionalizat

Protocoalele incheiate cu instituii/organizatii/autoritati prevad printre altele obligatia partilor semnatare de a sustine si promova activitatea partenerilor de dialog. In...

Închide