Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Medic din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova : „Eu ca doctor fac o medicina de razboi”

Medic din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova : „Eu ca doctor fac o medicina de razboi”

loading...
Share on Facebook73Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

O situatie destul de penibila a avut loc la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova . Florin a venit cu tatal lui pentru ca are probleme cu piciorul si avand dureri a mers la Urgenta .

Acolo a avut „ghinionul” ca exact la tatal lui sa se strice aparatul care trebuia sa ii faca o radiografie la picior sa vada daca este fractura sau doar sa fie luxat . A fost indrumat catre Spitalul Filantropia care are o sectie de radiologie . Un alt medic a explicat ca defapt aparatul cel mare care trebuia sa functioneze este ars si ca acesta este unul mobil . Capacitatea acestuia este una destul de mica in jurul a 50 de radiografii  in decurs de 24 de ore . Din pacate acesta este folosit si de Spital dar si de Urgente ..

Medic din Spitalul Judetean de Urgenta Craiova : „Am vorbit personal cu cei de la Radiologie si fac tot posibilul sa-l repare. Pana nu avem radiografie, fie si un medic ortoped , noi putem sa solicitam sa-l vada dar poate sa fie luxat sa nu fie o fractura eu stiu ce sa zic ? E o situatie penibila pentru ca este un aparat vechi de 60 de ani . Se strica tot timpul ,noi nu facem radiografie de plamani in urgenta. Eu ca doctor fac o medicina de razboi , avusarati ghinion sa se strice tocmai la dumneavoastra ! Daca nu se repara in 2 ore la ora 8 Numarul 2 (Spitalul Filantropia)  are radiologie . Alta varianta nu am .. ”

loading...

Un alt medic spune : „Pe cine sa chemam ? Aparatul cel mare este ars , acesta este un aparat mobil , maine sa anunte sefii dimineata si vedem ce si cum . Nu stiu ce sa va zic sunt prea mic pentru asa ceva .. ”

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*