Home » Administratie » Guvernare » Mihai Tudose pentru benzinari: Putem umbla la redevente

Mihai Tudose pentru benzinari: Putem umbla la redevente

loading...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Noua acciză pe combustibil i-a scos din sărite pe cei din domeniu şi nu numai. Toată lumea se teme că preţul combustibilului va creşte şi odată cu acesta şi multe altele. Mihai Tudose dă asigurări că aceste lucruri nu se vor întâmpla, în caz contrar, trece la alte măsuri dure.

Premierul spune dacă vor creşte preţurile atunci se vor discuta şi redevenţele cu companiile străine din ţara noastră.

„Accizele la carburanţi trebuie să crească pentru că nu a fost taxă la carburanţi în 2016 şi nu au scăzut preţurile. Să vedem acum. Punem taxa şi cresc preţurile? Vedem. Dacă cresc preţurile, putem umbla şi noi la redevenţe. Nu urmează santaj. Nu mai avem dialog cu ei decât instituţional. Trebuie să fim o ţară independentă şi unită. Dorim un stat puternic şi prietenos doar cu cei serioşi. Ei au bugetul, noi suntem 20 de milioane de români. Suntem mulţi. Această creştere de acciză nu îi va influenţa negativ pe români”, a spus Tudose în direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

loading...

Tudose are şi explicaţii pentru noua taxă. „Suntem pe primul loc la decese în şosele. Nu pentru că suntem şoferi proşti ci pentru că nu avem autostrăzi. Trebuie să alimentăm bugetul pentru infrastructură. Cred că va ieşi o parte de autostradă în mandatul meu. Dacă unii nu sunt în grafic când construiesc o autostradă, poate pleacă ei. Poate sunt ei de vină”, a încheiat Tudose.

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*