Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Mihail Genoiu : Meciuri pe Oblemenco, din octombrie!

Mihail Genoiu : Meciuri pe Oblemenco, din octombrie!

loading...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Mihail Genoiu : Meciuri pe Oblemenco, din octombrie!

In mediul online , dar si in alte publicatii a inceput un atac la adresa primarului Mihail Genoiu cat si a celor care construiesc stadionul , prin faptul ca nu va fii gata in acest an . 

Primarul Craiovei, care s-a arătat reticent ieri să dea o dată fermă de inaugurare a stadionului, a revenit cu precizări, după o vizită de documentare la București, la CNI. Arena va fi gata în septembrie, iar meciurile se vor disputa pe stadion din octombrie, susține Mihail Genoiu.

loading...

„Astăzi, am făcut o deplasare la București, pentru a avea întrevederi cu mai mulți factori de decizie în ceea ce privește stadionul de fotbal. Astfel, după o documentare mai exactă, pot spune că data recepției a fost stabilită în Septembrie. În prezent, mai e de lucru la peluza Nord (care se va încheia în trei săptămâni), la interioare și la terenul de joc. Am fost asigurat, de asemenea, că FRF va omologa stadionul foarte repede, în doar două zile. Astfel, meciurile ar putea să se joace pe Oblemenco în Octombrie. Desigur, licitațiile pentru hotel și restaurant se pot întinde până anul viitor, dar aceste funcțiuni nu au rolul de a întârzia și competițiile sportive.
În același timp, primăria va demara acțiunea de preluare a stadionului, imediat după ce CNI va finaliza recepția”, spune Genoiu, într-o postare pe o rețea de socializare..

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*